Двусторонние Пленки для Общего Применения

Обзор

Благодаря сильным адгезионным свойствам с обеих сторон, лента ламинирует и объединяет две разные поверхности. Пленка остается между склееными плоскостями, тем самым удерживая поверхность без видимых меток. Идеально подходит для покрытия и двосторонней фиксации.

Размеры

12мм x 25м; 19мм x 25м; 25мм x 25м; 38мм x 25м; 50мм x 25м – стандартный размер. Можем произвести в различных размерах.

Техническая характеристика

Материал Для Нанесения Клея – БОПП
Общая Толщина (мкм)-155
Устойчивость к демонтажу (N / 25 мм)-10
Прочность На Разрыв (N / 25 мм)-100

Использование

Крепление к поверхности
Ручные работы
Отделочные работы

Другие продукты, которые могут вас заинтересовать…

Endüstriyel Maskeleme Bandı

Endüstriyel Maskeleme Bandı inşaat, mobilya, makine, teçhizat boyama vb. endüstriyel alanlarda kullanıma uygundur. Yüksek yapışma performansı vardır. Isıl dayanımı 60 dakikayı geçmeyen maksimum 80°Clik her türlü uygulamada kullanılabilir. 24 saat içinde iz bırakmadan sökülebilir.

Soft Bant (Görünmez Bant)

Her türlü ofis, okul ve ev uygulamaları için uygundur. Para tamiri için idealdir. Soft bantlar kâğıt üzerinde tamamen görünmez olduğundan fotokopi çekiminde gölge yapmaz.

Endüstriyel Ambalaj Bandı

Orta ile ağır yük içeren koli ve ambalaj malzemelerinin kapatılmasında kullanılır. Otomatik kapatma işlemlerinde kullanılması uygundur.

Renkli Ambalaj Bantları

Her çeşit koli ve ambalaj malzemesinin manuel veya otomatik olarak kapatılması için kullanılabilir. Sentetik kauçuklu tutkalı sayesinde ilk yapışma gücü yüksektir.